Over Lind

Geboren en getogen in het midden van Nederland. Na een jarenlange baan in de commerciële wereld met dagelijks veel gesprekken met de meest uiteenlopende klanten, was het tijd om van mijn hobby mijn beroep te maken. Hoewel ik niet "met de camera in de hand ben geboren", vond en vind ik het 'observeren' van mensen (door de camera) ontzettend leuk en vooral ook heel dankbaar werk. Iedereen is mooi, iedereen is op zijn of haar manier fotogeniek en uiteindelijk vindt iedereen het leuk om op de foto te staan. Nou ja, bijna iedereen... De meeste fotografen staan toch altijd nog liever achter de camera, om dat ene beeld te schieten die je in je hoofd hebt. Die ene emotie waar je naar op zoek bent. En dat maakt het zo enorm leuk om dit vak uit te oefenen. Ook ben ik altijd op zoek naar dat ene mooie plekje in de natuur om een prachtige fotoshoot te houden. Want wat is Nederland mooi in alle jaargetijden!

Naast fotografie ben ik mede-eigenaar van Karsten&Konings Events. Een evenementenbureau die o.a. jaarlijks op verschillende plekken in het land de Bos Fair neerzet.

Spreekt mijn werk je aan, of heb je een leuk idee die je met me wil delen? Laat dan een bericht achter op de contactpagina en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.