Prijzen

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn wat betreft fotografie, zijn er geen standaardprijzen. Hieronder vind je een selectie aan mogelijkheden met de tijdsduur e.d. Ben je benieuwd wat de prijs voor jouw fotoshoot bedraagt? Stuur me dan een informatiemail via het contactformulier! Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op! Staat jouw idee van een fotoshoot er niet bij? Laat me weten wat je wensen zijn en dan maken we er een te gekke shoot van!

Portret Fotoshoot | Love Shoot

De prijs van een portret fotoshoot hangt af van de mogelijkheden en het idee wat je zelf hebt. De prijs die we afspreken is inclusief minimaal 10 professionele bewerkte digitale foto's. De foto's ontvang je in een hoge resolutie. Natuurlijk is het mogelijk om meerdere digitale foto's te bestellen. Een portret fotoshoot gaat over het algemeen als volgt:

• Duur van de fotoshoot is max. 1 uur

• Fotoshoot vindt altijd plaats op een mooie locatie

De Love Shoot is een graag gekozen optie. Niets is mooier dan met je geliefde op de foto te gaan. Ook hier hangt de prijs af van de mogelijkheden en het idee wat je zelf hebt. De prijs die we afspreken is inclusief minimaal 10 professionele bewerkte digitale foto's. De foto's ontvang je in een hoge resolutie. Hieruit kan gekozen worden. Natuurlijk is het mogelijk om meerdere digitale foto's te bestellen. 

• Duur van de fotoshoot is max. 1 - 1,5 uur

• Fotoshoot vindt altijd plaats op een mooie locatie

Kinder | Tiener Fotoshoot

De prijs van een Kinder of Tiener fotoshoot hangt af van de mogelijkheden en het idee wat je zelf hebt. De prijs die we afspreken is inclusief minimaal 10 professionele bewerkte digitale foto's. De foto's ontvang je in een hoge resolutie. Natuurlijk is het mogelijk om meerdere digitale foto's te bestellen. 

Meerdere kinderen tijdens de fotoshoot is uiteraard mogelijk. Of misschien wil je een te gek kinderfeestje geven met een echte professionele fotoshoot erbij. Laat me je ideeën weten en we maken er een geweldige shoot van!

Een fotoshoot gaat over het algemeen als volgt:

• Duur van de fotoshoot is 1 - 1,5 uur

• Fotoshoot vindt altijd plaats op een mooie locatie

Wil je graag samen met je kinderen op de foto, kijk dan onder het kopje Familie/Groeps Fotoshoot voor meer informatie.

Familie | Groeps Fotoshoot

De prijs van een Familie of Groeps fotoshoot hangt af van de mogelijkheden en het idee wat je zelf hebt. De prijs die we afspreken is inclusief minimaal 10 professionele bewerkte digitale foto's. De foto's ontvang je in een hoge resolutie. Natuurlijk is het mogelijk om meerdere digitale foto's te bestellen.

Een Fotoshoot gaat meestal op de volgende manier:

• Duur van de fotoshoot is 1 - 1,5 uur

• Fotoshoot vindt altijd plaats op een mooie locatie

• Er worden geen individuele portretfoto's gemaakt. Mocht dit wel de wens zijn, laat dit dan van te voren weten.

Negen Maanden Fotoshoot | Zwangerschaps Fotoshoot 

De prijs van een Negen Maanden fotoshoot hangt af van de mogelijkheden en het idee wat je zelf hebt. Een Negenmaanden Shoot  gaat over het algemeen als volgt: In totaal kom ik 9x bij je langs om een foto te maken. Daarna nog 1x een shoot met je kindje. De prijs die we afspreken is inclusief een mooie digitale collage van de negen maanden foto's. Natuurlijk is het mogelijk om meerdere digitale foto's te bestellen. Neem hiervoor contact op wat de prijs is.

• Duur van de fotoshoot per keer is max. 30-45

minuten

• Fotoshoot vindt altijd plaats op een mooie locatie

Zwangerschaps Fotoshoot 

Het is natuurlijk ook mogelijk om een Zwangerschaps Fotoshoot te maken. Een prachtige herinnering aan je zwangere periode. De kosten van deze fotoshoot hangen af van de mogelijkheden en het idee wat je zelf hebt. De prijs die we afspreken is inclusief minimaal 10 professionele bewerkte digitale foto's. De foto's ontvang je in een hoge resolutie. Natuurlijk is het mogelijk om meerdere digitale foto's te bestellen. Een portret fotoshoot gaat over het algemeen als volgt:

• Duur van de fotoshoot is max. 1 - 1,5 uur

• Fotoshoot vindt altijd plaats op een mooie locatie

 

New Born Fotoshoot

De prijs van een New Born Fotoshoot hangt af van de mogelijkheden en het idee wat je zelf hebt. De prijs die we afspreken is inclusief minimaal 10 professionele bewerkte digitale foto's. De foto's ontvang je in een hoge resolutie. Natuurlijk is het mogelijk om meerdere digitale foto's te bestellen. Een portret fotoshoot gaat over het algemeen als volgt:

• Duur van de fotoshoot is max. 2 uur

• Fotoshoot vindt plaats bij jullie thuis

Business | Editorial Fotoshoot 

Ben je op zoek naar een zakelijke fotoshoot, zoals een corporate group foto, portretfoto’s voor medewerkers, of een juiste LinkedIn profielfoto? 

Of 

Wil je mooie sfeerbeelden of editorial materiaal? Ook hiervoor kun je bij mij terecht. 

Neem contact op via de contactpagina. Dan wordt een offerte op maat gemaakt.

 

Staat je idee of wens niet in dit overzicht maar wil je wel graag samenwerken? Neem dan contact met me op via de contactpagina of stuur me een mail op vragen@studiolind.nl. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak en een kop koffie.

 

 

 

 De prijs die we afspreken is inclusief BTW. Reiskosten buiten Veenendaal bedragen 0,35 ct/km.